Home > Programma > Veldhovense Revue | Wat zou je doen met 6 miljoen?

za 8 december | 20:15 uur | Veldhoven en regio | Grote Zaal

Veldhovense Revue | Wat zou je doen met 6 miljoen?

Op 8, 9, 13, 14 en 15 december 2018 staat ie weer op de planken: de Veldhovense Revue! Het script is klaar, de rollen zijn bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Deze keer maken we kennis met het wel & wee rondom de Familie Van Veldhoven. Hun avonturen staan centraal en spelen de hoofdrol op het podium. In deze FeelGood revue met de titel ‘Wat zou je doen met 6 miljoen?’ word je getrakteerd op een eigentijdse combinatie van dans, live muziek, zang, kleding, grime en versterkende filmbeelden. Kortom: een topcast, film, theater, dans en muziek! Op naar een heerlijke avond Veldhovense Revue 2018. Beloofd is beloofd!

Geen pasprijs
Kaarten via De Schalm zijn te bestellen voor deze data: 8, 13, 14, en 15 december om 20:15 uur en op 9  december om 14:30 uur

....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €24,50 meer info 

Exclusief 1,25 Euro servicekosten.
U betaalt per boeking een vast bedrag aan servicekosten. Deze servicekosten dekken o.a. onze systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. U betaalt deze kosten als tegemoetkoming in de kosten die Theater de Schalm maakt voor het verkopen van tickets. Dit bedrag is maximaal € 5 per boeking (€ 1,25 – 1 kaart, € 2,50 – 2 kaarten, € 5 vanaf 4 kaarten), en ongeacht de bestelwijze (internet/telefoon/e-mail/balie).

Aanvang: 20:15 uur
Genre: Veldhoven en regio
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
KOOP TICKETS
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.