16 februari 2018
René Shuman & Angel-Eye met swingende lenteshow in Theater Veldhoven
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

René Shuman & Angel-Eye zullen op zondag 25 maart een lente-editie neerzetten van hun theatershow! Mr. and Mrs. Rock and Roll brengen de mooiste songs uit het repertoire van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash, the Everly Brothers e.v.a. Ze brengen de grootste en mooiste hits in een mooi en eigen arrangement… samen met hun grote showband inclusief blazers, dansers, violen en gospelkoor. 

Hun unieke tourdécor bestaat uit een 3D-setup van het bekende Graceland, het huis van Elvis presley! Als het ware geven ze een concert in de tuin van Graceland!

“We vinden het fantastisch om weer in Veldhoven op te treden! In het najaar van 2016 stonden we ook in dit sfeervolle theater. We gaan er een onvergetelijke avond van maken… Waarbij we samen met het publiek een magische reis door de tijd zullen maken: ‘If you can dream it, you can do it!’

Dit jaar is extra bijzonder voor ons. We staan in het voorjaar van 2018 namelijk precies 15 jaar samen op de planken. Eerst enkel als duo René Shuman & Angel-Eye, maar door de jaren heen hebben we een groot showorkest samengesteld. Het zijn onze muzikale vrienden geworden. Het is geweldig om met een groot team van musici en technici op tour te zijn. We hebben allemaal dezelfde passie: Ons publiek inspireren met en laten genieten van de muziek die we maken. Niet enkel swingende rock and roll, maar ook de rustige ballads die iedereen op haar of zijn eigen manier ervaart. We krijgen na elke show reacties van mensen die ons bedanken voor de fantastische middag of avond. Mensen die zich weken of zelfs maanden op ons concert verheugen en na afloop aangeven ‘er weer een paar maanden tegenaan te kunnen’. Daar doen we het voor! We hebben eigenlijk een enorm dankbaar beroep.” Aldus René & Angel-Eye.

René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock’n Roll zijn in Nederland de meest succesvolle artiesten in hun genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland. Inmiddels hebben ze meer dan 10 TV-specials geproduceerd in opdracht van Omroep Max

Hun lenteshow ‘If you can Dream, you can do it!’ staat op zondag 25 maart om 20.15 uur in Theater De Schalm. Kijk voor tickets op www.dreamtickets.nl of bel met 035-7110300.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.