27 februari 2018
Doe mee aan de ‘Schalm Sexiest Man Contest’ en win vrijkaarten voor The Full Monty!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Zaterdag 21 april staat de pikante én ontroerende musical ‘The Full Monty‘ op het podium in Theater de Schalm in Veldhoven. Een ontzettend mooie aanleiding voor het theater om een geweldige contest te organiseren, waarmee ook nog vrijkaarten voor deze musical te winnen zijn! Want wie is de ‘Schalm Sexiest Man’? Daar zijn we ontzettend benieuwd naar! Dus mannen (>18 jaar) verenigt u en stuur een foto met ontbloot bovenlijf naar ons toe. Een selecte, onafhankelijke jury van Schalm medewerkers (vrouwen in de leeftijd van 25 t/m 65 jaar) zullen de foto’s beoordelen en drie winnaars kiezen uit de inzendingen.
Elke ‘Sexiest Man’ winnaar ontvangt 2 vrijkaarten voor de musical!

Het insturen van een foto is mogelijk t/m vrijdag 16 maart.
De foto kan gestuurd worden naar Afdeling Marketing & Communicatie van De Schalm: marcom@deschalm.com
Op maandag 19 maart worden de winnaars via onze site en Facebook bekend gemaakt. Uiteraard ontvangen zij ook persoonlijk bericht.
Foto’s van de winnaars zullen tevens op Facebook geplaatst worden.

Onze mannelijke Schalm collega’s zijn helaas uitgesloten van deelname 😉

Over de voorstelling ‘The Full Monty’
Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!
De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘The Full Monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs.
Met: Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens e.a.
Pre-Promo te bekijken via deze link
Premièreverslag te bekijken via deze link

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.