7 januari 2016
Theater de Schalm nieuwe vaste locatie van Dansschool Le Haen
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Dansschool Le Haen is al vele jaren een begrip in Veldhoven en omgeving. Vele cursisten leren stijldansen of zumba in dit moderne danscentrum. De locatie van de dansschool is per januari 2016 veranderd. Het pand bij bedrijventerrein De Run is niet langer de plek, waar de danslessen gegeven zullen worden. Voortaan kunnen dansliefhebbers terecht in Theater de Schalm.

Dansvloer
De Schalm beschikt al vele jaren over een mooie bovenzaal, gelegen boven het restaurant van het theater (Studio ’61). Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van deze zaal. Zo is er een nieuwe houten dansvloer gelegd over de gehele oppervlakte, zodat de dansers genoeg ruimte hebben om hun danspassen te oefenen. Le Haen zal nagenoeg elke avond in deze zaal te vinden zijn met cursussen en/of dansavonden.

Le Haen en De Schalm zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking. De dansschool was op zoek naar een andere locatie en benaderde daarom het theater. De Schalm is gelegen in het centrum van Veldhoven, en de activiteit dans past uiteraard ook prima in dit culturele gebouw. Na enkele positieve besprekingen werd de handtekening gezet, en vanaf deze maand wordt de gerenoveerde bovenzaal daadwerkelijk in gebruik genomen door Le Haen.

Op zondagmiddag 17 januari aanstaande van 14:00 uur tot 16:30 uur houdt dansschool Le Haen een open huis op hun nieuwe locatie aan het Meiveld, en is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De ingang naar deze zaal is gelegen tussen restaurant Studio ’61 en de hoofdingang van De Schalm (aan het Meiveld).

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.