21 november 2017
Theater in Leven met De Leeuw, De Heks en de Kleerkast
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De cast van ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’ is vol spanning aan het aftellen. Over ongeveer een maand is het zover en mogen zij de theaters gaan betreden. Een cast bestaande uit 15 kinderen, 20 tieners en 9 volwassenen heeft ruim een jaar gerepeteerd aan deze musical die het verhaal vertelt van een viertal kinderen uit Engeland dat in het magische Narnia verzeilt raakt.

In `De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’ ontdekt Lucy per ongeluk het magische land Narnia achter de kleerkast. Al snel neemt ze haar broers en zus mee naar dit vreemde land waar dieren kunnen praten en feeën en faunen echt bestaan! Maar in Narnia is het door de vloek van de Witte Heks eeuwig winter. Samen met de leeuw Aslan gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy de strijd aan om Narnia voorgoed van de vloek te bevrijden. ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast is een familiemusical (6+) naar het wereldberoemde verhaal van C.S. Lewis.

Na het succes van ‘Rakkertje, de Musical’ hebben Stichting Theater in Leven en theaterschool Music All Around opnieuw de handen ineen geslagen. Samen creëren zij een unieke productie, zowel voor castleden als voor publiek. Speciaal voor de voorstelling is er een decor ontworpen waar zowel de sombere uitstraling van Engeland in oorlogstijd als een magische waarachtige sprookjeswereld genaamd ‘Narnia’ elkaar af wisselen. Ook zijn er kostuums ontworpen waarin alle castleden, zowel de kinderen als de volwassenen, helemaal in hun rol en het verhaal op kunnen gaan. Het imposante decor, de prachtige kostuums maar ook de videoprojecties en special effects maken de voorstelling tot een bijzondere en spectaculaire beleving.

‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’ is een prachtige familiemusical (6+) die de sfeervolle kerstdagen op een mooie manier inluidt.
De voorstelling is op zondag 24 december om 14.00 uur te zien in De Schalm.

Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.narniademusical.nl. Reserveren kan via deze link

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.