30 maart 2018
Theater de Schalm bouwt Escape Room in de zomermaanden
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

UPDATE:
Vooralsnog betrof dit bericht een (zeer geslaagde) 1 april grap. Omdat de reacties zo overweldigend en positief zijn, gaan we zeker bekijken of we deze droom werkelijkheid kunnen laten worden deze zomer! Bedankt voor eenieders enthousiasme voor dit idee!

De Schalm kijkt met haar bestaande team en binnen haar mogelijkheden steeds naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Er worden meer en meer activiteiten georganiseerd en niet alleen gefaciliteerd. Evenementen als Disco Inferno en Tribute Heroes zijn hier goede voorbeelden van. Van hier uit is het idee ontstaan om in de zomermaanden de grote zaal van het theater om te bouwen tot Escape Room.  

Zomermaanden
“In de zomermaanden is er weinig tot geen aanbod aan rondtoerende theatervoorstellingen van professionals. Een uitgelezen kans om het theater dan voor andere activiteiten in te zetten”, aldus directeur Sjoert Bossers. “Een Escape Room zorgt ervoor dat het gebouw aan het Meiveld niet 1 ½ maand gesloten is. Het trekt bezoekers naar het CityCentrum en zorgt voor levendigheid hier.”

Thema
Uiteraard wordt de Escape Room in een theatraal thema opgebouwd met als titel ‘The Theatre Ghost’. Medewerkers van het theater zullen afwisselend in de huid van deze theatergeest kruipen. Vanaf dinsdag 22 mei – als de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start – zijn ook kaarten voor deze activiteit te reserveren.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.