4 april 2018
Mogen wij weer op uw stem rekenen bij de Rabobank Clubkascampagne?
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Rabobank Eindhoven-Veldhoven organiseert voor de tweede maal een Clubkascampagne. Dat betekent dat leden van Rabobank hun stem kunnen uitbrengen op diverse goede doelen van verenigingen en stichtingen. Uiteraard neemt (Stichting) Theater de Schalm ook graag weer deel aan dit mooie initiatief!

Doel van dit jaar
Theater de Schalm wil het mogelijk maken om voorstellingen vanuit het theater in Veldhoven uit te zenden in omliggende ziekenhuizen en verzorgingshuizen.
Voorheen deed de ERVO dit, maar deze stichting is helaas ontbonden. De Schalm wil dat ook diegenen die niet naar het theater kunnen komen toch kunnen genieten van cultuur!
Om de infrastructuur binnen het theater hier op in te richten als ook digitale middelen te ontwikkelen die deze link mogelijk maken, is een (behoorlijke) investering nodig.
De bijdrage van de Rabobank Clubkascampagne is een mooie start om deze investering te kunnen bekostigen.

Via DEZE LINK kunt u op dit mooie doel stemmen (stemperiode loopt van 5 t/m 30 april).
Leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode.
Met deze code kunt u stemmen (op 5 clubs/verenigingen in totaal). Super als wij uw stem voor dit project mogen ontvangen.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.