16 november 2017
Theater de Schalm neemt deel aan Nationaal Theaterweekend 2018
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Kaartverkoop ‘Blind Date’ vandaag geopend

Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op 26, 27 en 28 januari 2018 waar ook De Schalm aan deelneemt. Directeur Sjoert Bossers: “Ik kijk er ontzettend naar uit om bestaande én nieuwe bezoekers te verwelkomen in ons gezellige theater. Het complete theaterweekendprogramma maken we 19 december aanstaande bekend. U kunt u al wel een kaartje kopen voor één van de voorstellingen. Naast deze voorstellingen zullen er diverse gratis activiteiten plaats vinden, zoals bijvoorbeeld rondleidingen in ons gebouw. 

Om het theatervak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. De eerste editie vond in 2016 plaats met vijftig deelnemende theaters en 100.000 bezoekers. In 2017 namen er zestig theater deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen en bieden in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor slechts tien euro per voorstelling.

Theatervoorstellingen als onderdeel van het Nationaal Theaterweekend 
*Jeugdvoorstelling op zaterdag 27 januari om 11:00u en 13:30u
Entree 5 Euro (duur circa 40 minuten)

*Muziekfestival op zondag 28 januari om 14:00u
Entree 10 Euro (passe-partout voor alle optredens tot 18:00u)
De ‘Blind Date’ kaartverkoop hiervan start op 16 november om 13:00 uur. Op 19 december worden titels bekend gemaakt.

 

 

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.