19 december 2017
Theater de Schalm neemt deel aan Nationaal Theaterweekend
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm neemt in 2018 (voor het eerst) deel aan het Nationaal Theaterweekend. Dit weekend vindt landelijk plaats in tientallen theaters van 26 januari tot en met 28 januari. Het is dé perfecte om kennis te maken met het theater of om natuurlijk nog meer leuks te zien en je te laten verrassen. Het Nationaal Theaterweekend is er namelijk voor iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker.

In Veldhoven zijn er op zaterdag en zondag als onderdeel van het Theaterweekend diverse theaterproducties met een heel aantrekkelijke prijs. Op zaterdag 27 januari om 11.00 uur en 13.30 uur kunnen de allerkleinsten en hun (groot)ouders genieten van de intieme jeugdvoorstelling  ‘De Kluizelaar’ (entree 5 Euro pp). Een prachtige productie waarin de thema’s ‘alleen zijn’ en ‘thuiskomen’ met geluid, muziek en verbeelding overgebracht worden.

Op zondagmiddag 28 januari vanaf 14.00 uur zal er in alle uithoeken en zalen van het gebouw muziek klinken van de diverse ensembles van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht (entree 10 Euro pp). Tijdens het festival ‘On The Air 2018’ kiest u zelf steeds een locatie en ensemble uit of rust u met een drankje even uit in onze theaterfoyer. Een heerlijke muzikale middag!

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan rondleidingen of aanschuiven bij een theaterontbijt. En niet specifiek als onderdeel van het theaterweekend, maar ook zeer de moeite waard om te bezoeken dit weekend in De Schalm: de voorstelling Harvey van toneelvereniging MeerVreugdeKern op 25, 26 en 27 januari om 20:15 uur en de Schalm Cinema film C’est La Vie op 27 en 28 januari om 20.00 uur.

Kortom: een bomvol weekend volop activiteiten en van harte welkom!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.