31 augustus 2018
Theater de Schalm opent theaterseizoen met Stories in Motion
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Wat hebben Cardo Dance Department, Bruce Dance Factory en Dansgroep Butterfly met elkaar gemeen? Eén: het zijn alle drie gerenommeerde dansscholen uit deze regio. En twee: ze treden op zaterdag 8 september aanstaande voor de allereerste keer samen op in een wervelende dansshow ‘Stories in Motion’ in Theater de Schalm.  

De drie dansscholen waren los van elkaar al tal van keren te zien in het Veldhovense theater. De Schalm nam dit voorjaar het initiatief tot een co-dansproductie. Een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, en om het publiek in één show het spreekwoordelijke neusje van de zalm van diversiteit en kwaliteit in dans uit de regio voor te kunnen schotelen. Zo is Dansgroep Butterfly gespecialiseerd in moderne jazz, Bruce Dance Factory in hiphop en focust wereldkampioen Cardo Dance Department zich op hiphop en breakdance.

Tijdens deze bijzondere theaterseizoensopening kunnen bezoekers de topteams van deze drie dansscholen in actie zien. De beste regionale dansers staan gebroederlijk samen in een wervelende dansshow waarin hiphop, breakdance én modern jazz met elkaar worden verweven, ondersteund met spectaculaire visuals. Maak op 8 september in De Schalm ook kennis met deze jonge, regionale danstalenten die vol overgave hun talenten en passie laten zien.

titel: Stories in Motion
co-productie: Dansgroep Butterfly, Bruce Dance Factor, Cardo Dance Department & Theater de Schalm
genre: dans
datum: zaterdag 8 september
tijd: 20:15 uur
locatie: Theater de Schalm
Tickets via DEZE LINK

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.