16 oktober 2017
Theater de Schalm organiseert eerste Pre Ski Party
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zaterdagavond 28 oktober organiseert De Schalm de allereerste Pre Ski Party Veldhoven. Een gezellig en laagdrempelig feest met veel (live)muziek van Snollebollekes, DJ Harald von Ski en dweilorkest Vèrrekes Blaos. De theaterstoelen gaan eruit om plaats te maken voor een dansvloer en een bar in de zaal. Op deze wijze laat het theater zien, dat het van alle markten thuis is en een plek wil zijn voor iedereen die van een avondje uit houdt.

Tijdens de Pre Ski Party Veldhoven wordt de après-ski feestsfeer van de bekende skidorpen Gerlos en St. Anton – bij wijze van spreken – alvast naar Veldhoven gehaald. Bezoekers mogen hun (foutste) ski-outfit uit de kast halen om hiermee de theaterfeestzaal te betreden. DJ Harald von Ski draait diverse Hollandse en internationale feesthits, en het Veldhovense dweilorkest Vèrrekes Blaos staat garant voor optimaal vermaak met hun gezellige feestmuziek. Als klapper van de avond zal De Snollebollekes het podium van De Schalm betreden om het spreekwoordelijke dak eraf te spelen!

In de foyer van het theater kunnen bezoekers zich uitleven op diverse ski-games, en uiteraard wordt de zaal in typische après-ski stijl aangekleed. Zo kan iedereen met de Pre Ski Party Veldhoven alvast in de stemming komen voor het komende skiseizoen. Jetzt geht los!

Tickets voor ‘Pre Ski Party Veldhoven’ zijn verkrijgbaar via deze link,  telefoon 040- 253 35 78 (ma-za 11u t/m 15u) of via reserveringen@deschalm.com

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.