23 april 2018
Theaterseizoen 18-19 | Belangrijke data
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

We gaan binnenkort weer ‘Oud-Hollands stoelen vullen’ voor het nieuwe seizoen! Nog volop activiteiten te gaan tot aan de zomervakantie, maar tegelijkertijd maken we ons alweer op voor theaterseizoen 2018-2019 met een geheel fris en nieuw theateraanbod!
Hieronder vindt u de belangrijkste data op een rijtje:

VOORVERKOOP DATA
Op dinsdag 22 mei (circa 9:00 uur) start de voorverkoop voor iedereen
Op dinsdag 15 mei (circa 9:00 uur) start de voorverkoop voor abonnementhouders
Vanaf maandag 28 mei kan iedereen aan de balie of telefonisch reserveren voor seizoen 2018-2019. Van 15 t/m 27 mei is dit uitsluitend online mogelijk

BROCHURE EN PROGRAMMA
In de laatste week van april verschijnt (steeds meer van) het theateraanbod 18-19 online op www.deschalm.com/programma (kies de gewenste maand of datum of zoek een artiest in het zoekveld).

Op dinsdag 1 mei: bezorging brochure bij abonnementhouders en vrienden van De Schalm
Maandag 7 t/m vrijdag 11 mei: bezorging brochure bij gasten die afgelopen seizoen een voorstelling boekte (bezorging door Veldhovens Mannenkoor)
Vanaf begin mei zijn exemplaren van de brochure ook bij het theater op te halen.

PREVIEWAVOND
Op maandag 14 mei is de jaarlijkse Previewavond voor bezoekers. Er zijn nog enkele plaatsen: reserveren kan via reserveringen@deschalm.com

VRAGEN
Bel of mail de theaterkassa 040-2533578 (ma-za 11-15u) / reserveringen@deschalm.com

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.