15 januari 2016
Tonpraoten in De Schalm Veldhoven
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Toppers in de theaterton

Na het succes van de eerste editie opnieuw in Theater de Schalm in Veldhoven: ‘Tonpraoten in het Tejaoter’. Een middag ouderwets schuddebuiken, dat is wat het publiek te wachten staat bij dit ‘gala der vertelkunstenaars’. Grappige voordrachten en spitsvondige woordspelingen worden u voorgeschoteld door winnaars en finalisten van Brabantse kampioenschappen, die voor deze gelegenheid plaatsnemen in de speciale ‘theaterton’ van Theater De Schalm.

De crème de la crème onder de vertelkunstenaars zullen op zondag 31 januari om 14.30 uur voor de tweede maal het Veldhovense podium betreden tijdens ‘Tonpraoten in ut Tejaoter II’.

The best of!

‘The best of’ is zeker van toepassing op de tonpraotartiesten die deze keer in Theater de Schalm het publiek komen vermaken. Cees Koolen, Dirk Couwenberg, Rob van Elst, Patrick van de Elzen, Jan Strik en Ton Brekelmans brengen vele woordspelingen, grappige taalvondsten en uiteraard veel hilariteit.

Ton Brekelmans is 10-voudig finalist op het Brabants Kampioenschap en tweemaal winnaar van de prestigieuze publieksprijs. Hij komt met zijn creatie ‘De schoonste baby van Brabant’ naar Veldhoven.

Door het tonpraten in het theater te brengen is deze vorm van vertelkunst een aanrader voor liefhebbers van cabaret en conferences. De middag wordt door presentator René van Boxtel, zelf ook tonprater, aan elkaar gepraat.

Kaarten a € 15,00 verkrijgbaar bij Theater de Schalm, rechtstreeks aan de theaterkassa, telefonisch: 040 253 35 78, per mail: reserveringen@deschalm.com en online: www.deschalm.com.

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.