15 september 2017
TRC Advocaten nieuwe zaalsponsor bij Theater de Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Voor de komende drie jaar verbindt TRC Advocaten zich aan Theater de Schalm in Veldhoven door zaalsponsor te worden van de Panoramazaal. Vanaf heden zal deze multifunctionele ruimte, die geschikt is voor vergaderingen, borrels en feesten, TRC Panoramazaal gaan heten.

TRC Advocaten is een specialist op het gebied van juridische ondersteuning. Ze hebben een kernwaarde die ze delen met De Schalm: het mogelijk maken dat mensen elkaar ontmoeten en kennis en kunde kunnen uitwisselen. Ieder op een eigen manier brengen ze verbinding tot stand. Theater de Schalm doet dit voor Veldhovenaren, maar ook voor inwoners van De Kempen en Eindhoven. TRC zoekt verbinding met zakelijke klanten die gebruik maken van expertise op het vlak van ondernemingsrecht, en zoekt ook verbinding met particulieren die privaatrechtelijke vragen hebben. TRC is betrokken bij de Veldhovense gemeenschap, het Veldhovense bedrijfsleven, en is ook actief binnen de regio De Kempen en Eindhoven.

Deze week tekenden mr. Ruud van der Linden van TRC Advocaten en Monique van den Berg namens Theater de Schalm het officiële contract ter bevestiging van deze prachtige, nieuwe samenwerking.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.