5 juni 2018
Muzikanten/bands gezocht | Tribute Heroes Festival
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert Theater de Schalm het Tribute Heroes Festival met een Nederlandstalige invalshoek! Professionele en regionale tribute bands toveren De Schalm om tot een gezellig Nederpop event! In de Grote Zaal zullen drie professionele tribute bands het publiek entertainen met muziek van De Dijk, Doe Maar en Bløf. In de Lindenzaal (kleine zaal) is het podium beschikbaar voor lokale initiatieven en talenten.

Op vrijdag 15 maart gooit De Schalm haar deuren opnieuw open voor een nieuw Tribute Heroes Festival! Ook tijdens deze editie zullen in de Grote Zaal drie professionele tribute bands op het podium staan. Deze keer staan de tribute acts van The Red Hot Chili Peppers, Mumford and Sons en Rod Steward op het programma. Tijdens deze heerlijke rockavond biedt de Lindenzaal wederom een podium aan voor lokale talenten.

Dus zing of speel jij (alleen of samen met een band) tribute nummers en lijkt het je leuk om op een professioneel podium te spelen in een festivalachtige setting, geef je dan op! Graag ontvangen we de volgende zaken van je/jullie op evenementen@deschalm.com:

– de samenstelling van je band
– welke nummers jullie spelen
– een filmpje of geluidsfragment van wat jullie spelen
– je contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres, eventueel website)

Let op: voor deelname is geen financiële vergoeding beschikbaar. We zien je reactie graag tegemoet!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.