13 juni 2017
Uitreiking Veldhovense Cultuurprijs 2017 tijdens Triple-C
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zondag 25 juni aanstaande vindt de vierde editie van Triple C plaats bij Museum ’t Oude Slot in Veldhoven. Dit evenement is een gezamenlijk initiatief van Museum ’t Oude Slot, Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen, PLUS Supermarkt van Reijen, Van Hooff BMW, Brasserie Ludiek en Liebregts en Liebregts Bloemsierkunst. Triple C staat voor Cultuur, Culinair en Creatief. Het programma duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens deze middag kan men genieten van een wijn- en hapjesproeverij. De culinaire proeverijen zijn van de hand van de koks van Brasserie Ludiek. De muziek  en presentaties worden verzorgd door Mons Broeksteeg (Mons Records) en schilderatelier Hanneke van de Zanden. Uiteraard zijn de exposities van Museum ’t Oude Slot ook gratis te bezichtigen.

Triple C is er trots op dat tijdens dit evenement de winnaar van de Veldhovense Cultuurprijs 2017 bekend wordt gemaakt. Deze middag wordt de prijs uitgereikt door wethouder Piet Wijman. Deze prijs is op initiatief van Museum ’t Oude Slot in het leven geroepen om het belang van de ondersteuning van kunstzinnig talent te benadrukken en om  jonge talenten een duwtje in de rug te geven en te stimuleren. Meer informatie over de cultuurprijs is te vinden op www.museumoudeslot.nl.

Het evenement is gratis toegankelijk. Deelname aan de proeverijen kost € 10,00. Daarmee kunnen de verschillende wijnen en/of hapjes geproefd worden. Alle partners van dit evenement werken belangeloos mee: de opbrengst van Triple C komt ten goede aan Stichting Leergeld en De Kempen.

Triple C en uitreiking Veldhovense Cultuurprijs
Zondag 25 juni 2017
14.00 – 18.00 uur
Gratis entree

 Gezellig proeven voor het goede doel

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.