7 februari 2017
Valentijnsactie: Win kaarten voor Jörgen Raymann voor uw geliefde!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op vrijdag 14 februari – Valentijnsdag – treedt cabaretier Jörgen Raymann op in Theater de Schalm. Volgens Raymann lacht het leven je toe als je keihard terug durft te lachen! Zo kan het ook! Hij wordt 50 dit jaar en vraagt zich af of ouder worden leuk is. Zijn antwoord tot zo ver: ja! Een mooie avond uit met uw geliefde in ons theater op een passende, romantische dag.

Win twee vrijkaarten winnen voor Jörgen Raymann!
Laat ons weten waarom juist uw geliefde kaarten moet winnen voor deze cabaretvoorstelling op 14 februari in De Schalm.
U kunt uw tekst tot uiterlijk vrijdag 10 februari naar marcom@deschalm.com.
De actie zal tevens op de Facebookpagina van De Schalm geplaatst worden (als tag-en win actie) Deze reacties worden uiteraard ook meegenomen in het geheel.
Op vrijdag 10 februari om circa 17:00 uur maken we de winnaar bekend via Facebook, en uiteraard ontvangt deze persoon via mail een persoonlijk bericht van Theater de Schalm.

Naast Theater de Schalm hebben ook de andere culturele instellingen van Veldhoven (Bibliotheek Veldhoven, Museum ’t Oude Slot en Muziekschool Art4U) een mooie Valentijnsactie.
Klik op de poster hieronder om alle acties en activiteiten rondom Valenstijnsdag te bekijken:

Narrowcasting Valentijnsdag

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.