30 april 2018
Bestel nu uw Vroegboekpas!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Met een Schalm vroegboekpas kunt u tot 1 juli 2018 de meeste theatervoorstellingen voor het seizoen 2018-2019 met korting reserveren.
In de seizoensbrochure en op onze website www.deschalm.com ziet u of de pasprijs al dan niet van toepassing is. Bij voorstellingen tot 20 euro geeft de pas € 1,50 korting, bij voorstellingen boven 20 euro geeft de pas € 2,50 korting. Op 1 juli komt de pas te vervallen, u kunt daarna niet meer met korting reserveren.

De vroegboekpas kost € 10,00 per persoon en geeft per voorstelling op één kaartje korting.
Wilt u twee keer korting op een kaartje bij een voorstelling, dan dient u dus twee vroegboekpassen aan te schaffen.

Bestellen Vroegboekpas
U bestelt de vroegboekpas voorafgaand (!) aan uw theaterbestelling. U ontvangt na aanschaf namelijk een vouchercode, die u nodig heeft om kaarten met pasprijs te bestellen. Bestellen is mogelijk via DEZE LINK (u betaalt uiteraard geen reserveringskosten voor deze pas).

Werkwijze Vroegboekpas
Op uw vroegboekpas staat een vouchercode, bestaande uit twaalf cijfers. U kunt deze vouchercode kopiëren en bij elke voorstelling die u reserveert invoeren bij de kortingsprijs. Bij twee vroegboekpassen voert u steeds twee verschillende codes in.
Heeft u twee passen maar reserveert u bijvoorbeeld vier kaarten voor een voorstelling? Dan kiest u voor de twee andere kaarten de normale prijs.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.