12 september 2018
We gaan oefenen met ontruimen! Doe je mee?
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zaterdag 13 oktober is in het CityCentrum de Veldhoven de 112 Dag Veldhoven. In dat kader organiseert De Schalm die middag om 1 uur een voorstelling met grote publieksontruiming in de grote zaal van het theater. De vraag hierbij is niet OF de Sirene afgaat maar WANNEER.

Wanneer de Sirene gaat, weet alleen cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt, die deze zaterdagmiddag op het podium staat. Van den Eerenbeemt is wel wat gewend inmiddels. Een ontruiming is immers onderdeel van haar show. De Schalm heeft deze show – waarin de ontruiming een element is – dit jaar geboekt.
Oefenen met publiek erbij is erg belangrijk en deze voorstelling en dit moment lenen zich daar perfect voor“, aldus directeur Sjoert Bossers.

Uiteraard is een volle zaal voor De Schalm hierbij essentieel. Daarom zijn de toegangskaarten voor deze voorstelling cq oefening GRATIS.
Reserveren is wel noodzakelijk en houd er rekening mee dat de voorstelling niet geschikt is voor kinderen.

Een leuke voorstelling met hilarisch cabaret en tegelijkertijd spanning tijdens de ontruiming van het volledige theater. Doe je mee?
Meld je snel aan via DEZE LINKmail reserveringen@deschalm.com of bel 040-2533578 (11-15u).

=> zaterdag 13 oktober
=> 13:00 uur start voorstelling in grote zaal
=> Theater de Schalm

Zie je in De Schalm!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.