16 september 2016
Win vrijkaarten met de Peuterfestival kleurwedstrijd!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zondag 9 oktober staat De Schalm vanaf 9:30 in het teken van het Peuterfestival: Prentenboekfestival. Doe met met onze  kleurwedstrijd en maak kans op 2 vrijkaarten voor deze kleurrijke dag!

Het Prentenboekjesfestival kent een programma voor peuters en kleuters. Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de
‘Prentenboekenstad’ maar ook zelf aan de slag. Kleuters kunnen tijdens het ‘Kleurfeest’ onder artistieke leiding zelf tekeningen maken en/of inkleuren.
Wie weet worden ze wel tentoongesteld. Of misschien komen daar ook mooie prentenboekjes van!

Voorstellingen:
10:00 uur: Gonnie & vriendjes (2+)
11:00 uur: Ik zou wel een kindje lusten (4+)
12:00 uur: Gonnie & vriendjes (2+)

Win 2 vrijkaarten!
Lever de onderstaande tekening ingekleurd in bij Bibliotheek Veldhoven of Theater De Schalm en je maakt direct kans op 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuzen tijdens het Peuterfestival. Vergeet niet de informatie onderin de tekening in te vullen. Meedoen kan t/m 30 september 2016.

 

Download: Kleurwedstrijd Peuterfestival

tekening

 

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.