13 december 2017
Winactie The Originals
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Om de soundtrack van Veldhoven samen te stellen, horen de mannen van The Originals graag wat volgens de inwoners de grootste, meest favoriete ‘happening’ van Veldhoven was in 2017. Suggesties kunnen gestuurd worden naar marcom@deschalm.com. Onder de inzendingen worden twee vrijkaarten voor The Originals verloot! Inzenden kan tot en met zondag 17 december.

The Originals bestaan uit vijf multi-instrumentalisten. Ze staan al jaren te boek als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland, en zijn ook bekend van de ‘Vraag’m’Aandag’: een maandelijks item in de Coen & Sander Show. Met hun fenomenale interactieve show verovert de band op festivals ieders muzikale hart, en dit seizoen zullen ook theaterharten gaan smelten.

In de ‘Eindejaars Songference’ zet de band de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Aan de hand van anekdotes, verschillende gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt niemand minder dan de zaal wat de band gaat spelen. Dit zorgt ervoor dat iedere voorstelling nét even iets anders is, en op woensdag 27 december dus dé soundtrack van Veldhoven gecreëerd wordt!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.