Zakelijk
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Zoekt u een geschikte locatie voor een relatie-evenement, bedrijfsevenement, receptie, personeelsfeest, seminar, beurs, sfeervol podium voor uw presentatie of heeft u gewoon iets leuks te vieren? Bij Theater de Schalm bent u altijd aan het juiste adres!

De Schalm beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes die volledig naar uw eigen wensen ingericht kunnen worden. Theater de Schalm biedt met haar diverse zalen, eigen cateringdiensten, kennis van licht, geluid en inrichting van de zaal een perfecte locatie voor uw evenement. Variërend van een zaal met beamer en microfoon tot een compleet aangekleed evenement waarbij uitgepakt mag worden met artiesten en uitgebreide catering. De Schalm heeft de middelen en ervaring in (eigen) huis om uw evenement tot een waar succes te maken! Kortom, wij leveren maatwerk voor elk budget.

Bekijk via deze link onze zakelijke leaflet, met alle beschikbare zalen overzichtelijk bij elkaar (ps Studio ’61 is voortaan D’n Burgemister).

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw evenement door te nemen? Neem contact op met Marlies van Inzen of Robin van Hoof via:
evenementen@deschalm.com of 040-2541187

Zaalverhuur
Zalen en plattegronden
Groeps/bedrijfsuitjes
Referenties
Zakenvrienden
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.