Avond uit met relaties
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een originele en complete avond uit met uw relaties? Theater de Schalm helpt u graag met de invulling van een bijzonder avondje uit. Samen naar een cabaretier, een gaaf theaterconcert of een indrukwekkend toneelstuk. Met vooraf – indien gewenst – een diner in ons sfeervolle restaurant en/of lekkere hapjes achteraf.
Waar mogelijk proberen we extra’s voor u te regelen zoals een meet-and-greet met de artiest. Een rondleiding achter de schermen behoort ook tot de mogelijkheden.

Theaterprogramma
Voor bedrijfsuitjes hebben we diverse zakelijke mogelijkheden, en denken we graag met u mee voor een concept op maat. U kunt natuurlijk ook naar een van onze voorstellingen. Bekijk voor informatie over de voorstellingen ons theaterprogramma. U kunt selecteren op periode (maand) en genre.

Horeca-aanvullingen
Sinds oktober 2015 beschikt De Schalm over een compleet nieuw restaurant: Studio ’61.
Hier kunt u voor een vast bedrag van 27,50 Euro per persoon onbeperkt genieten van voor/hoofd/dessertgerechten. Daarnaast is bestellen per gerecht mogelijk en kunt u hier lunchen en/of borrelen.

Wilt u een (vrijblijvende) optie laten plaatsen voor uw groep, zoekt u suggesties voor een mooie voorstelling of heeft u andere vragen?
Neem gerust contact op met Monique van den Berg via monique.vandenberg@deschalm.com of 040-2537635.

Zaalverhuur
Zalen en plattegronden
Avond uit met relaties
Referenties
Zakenvrienden
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.