Referenties
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Graag geven we u hieronder een impressie van de reacties, die we in de afgelopen maanden van onze zakelijke klanten mochten ontvangen:

Lunet zorg was met ruim 250 medewerkers te gast in de Schalm. Naast de grote zaal hadden we de beschikkingen over diverse ruimten i.v.m. de te volgen workshops. Alles was prima geregeld, accommodatie prima incl. uitstraling, sfeer en service
(Lunetzorg – bijeenkomsten februari 2016)


Laagdrempelig, compacte locatie met grote plenaire zaal, prijs/kwaliteit prima

(Kentalis – congres maart 2016)


Een concert geven in de Schalm is fijne ervaring: Professionele benadering,    zeer vriendelijk en behulpzaam. Er wordt meegedacht, en meegewerkt.

Kortom , het is een feestje om daar je concert te geven
(Kempisch Kamerkoor o.l.v Cees Wouters – concert december 2015)


Goed gefaciliteerde accommodatie waar echt wordt meegedacht in mogelijkheden
Alle betrokken medewerkers erg behulpzaam en gastvrij. Alle vragen werden beantwoord en niets was teveel! Als zeer prettig ervaren!

(Rabobank Eindhoven-Veldhoven – bijeenkomst december 2015)


Uitstekende locatie voor het houden van een bijeenkomst. Klantenwensen worden serieus genomen en men is in staat daarbij maatwerk te leveren.

(Politie Eenheid Oost-Brabant – congres december 2015)

 

 

Zaalverhuur
Zalen en plattegronden
Groeps/bedrijfsuitjes
Referenties
Zakenvrienden
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.