Referenties
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Graag geven we u hieronder een paar reacties, die we van onze zakelijke klanten mochten ontvangen:

Een dagje op de hei, maar dan in Theater de Schalm! Uitstekend geregeld: techniek en de inwendige mens. Af en toe een check door een van de medewerkers van het theater of alles in orde is. De lunch wordt voor je georganiseerd bij D’n Burgemister, geen omkijken naar dus! Bij terugkomst staat de verse koffie en thee weer voor je klaar. Zeer tevreden kijken wij als team terug.
(Brede School Veldhoven)

Onlangs weer gastvrij ontvangen door De Schalm. Deze keer in voor een bijeenkomst in de TRC Panoramazaal. Locatie, catering en techniek waren prima in orde. Complimenten voor de begeleiding en de flexibele opstelling van het personeel toen de bijeenkomst wat uitliep; top!
(Rabobank Eindhoven-Veldhoven)

Theater de Schalm is gastvrij, biedt goede service, prima verzorgde locatie, lekker eten, alle ingrediënten voor een goede organisatie voor een geslaagd evenement. Wij, BDO, kijken terug op een geslaagd, prima verzorgd event door Theater de Schalm. Ook intern veel complimenten en positieve reacties ontvangen.
(BDO Accountants)

Lunet zorg was met ruim 250 medewerkers te gast in de Schalm. Naast de grote zaal hadden we de beschikkingen over diverse ruimten i.v.m. de te volgen workshops. Alles was prima geregeld, accommodatie prima incl. uitstraling, sfeer en service
(Lunetzorg)

Laagdrempelig, compacte locatie met grote plenaire zaal, prijs/kwaliteit prima
(Kentalis)

 

 

Zaalverhuur
Zalen en plattegronden
Groeps/bedrijfsuitjes
Referenties
Zakenvrienden
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.