Zakenvrienden
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm leeft, bruist en inspireert! Al ruim vijftig jaar lang is De Schalm een cultureel middelpunt in Veldhoven en omliggende regio. Dankzij de bezoekers die ons gebouw aan het Meiveld aandoen voor een theater- of filmvoorstelling of een hapje in D’n Burgemister. Dankzij de huurders, die hun presentatie of receptie bij ons organiseren. Dankzij de vele amateurverenigingen en scholen, die De Schalm als ‘hun’ podium jaarlijks gebruiken. Graag vervullen we deze centrale functie in Veldhoven nog vele jaren. Met een team dat zijn uiterste best doet om alle gasten steeds een heerlijke avond of middag te bezorgen.

Die centrale rol vervullen we mede dankzij onze zakenvrienden!
Steun van bedrijven is essentieel, maar zeker ook hartverwarmend. Dat betekent dat die rol ondersteund en gekoesterd wordt.
Net als voorgaande jaren kan ook úw bedrijf op diverse manieren in beeld komen bij De Schalm. Denk aan een advertentie in onze jaarlijkse theaterbrochure, onze entreetickets, een advertentie op onze TV-schermen binnen en/of buiten, sponsoring van theaterstoelen in onze grote theaterzaal of zaalsponsor.
Een mooie manier om verbonden te zijn met én zichtbaar te zijn op een hoogstaande culturele plek in Veldhoven!

Wilt u meer informatie of heeft u  interesse om ook aan te sluiten als zakenvriend?
Neem dan contact op met Monique van den Berg via monique.vandenberg@deschalm.com of 040-2537635.

Graag verwelkomen we ook uw bedrijf als ‘zakenvriend’ van De Schalm!

 

Sinds oktober 2015 is Linden Accountants de trotse naamgever van onze kleine zaal – inmiddels Lindenzaal geheten

zaalsponsor

Sinds september 2017 is TRC Advocaten trotse naamgever van onze vergaderzaal op de 2e verdieping – inmiddels TRC Zaal geheten 

 

Een aantal bedrijven is zichtbaar in De Schalm middels stoelsponsoring. Hun bedrijfsnaam is het gehele seizoen te zien op de achterkant van theaterstoelen in de grote theaterzaal.

stoelsponsor

 

Zaalverhuur
Zalen en plattegronden
Groeps/bedrijfsuitjes
Referenties
Zakenvrienden
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.