12 juli 2017
Zomersluiting Theaterkassa
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De theaterkassa is gesloten in de periode van de zomerschoolvakantie (regio zuid).  Dit houdt in dat de dames van de theaterkassa van maandag 17  juli t/m zaterdag 26 augustus telefonisch/balie niet bereikbaar zijn. Het e-mailadres reserveringen@deschalm.com wordt tijdens deze zomervakantie af en toe gelezen, dus (niet-dringende) vragen of wensen kunt u hiernaartoe sturen.
De laatste openingsdag van de theaterkassa is vrijdag 14 juli (balie 10.30-14.30 en telefoon 11.00-15.00u).

Vanaf maandag 28 augustus gaat de kassabalie weer open en kunt u weer bellen voor reserveringen en/of andere vragen.
Openingstijden zijn vanaf dan maandag t/m vrijdag : 11.00 – 15.00u (balie/telefoon – ingang dagkassa)
Vanaf 9 september is de theaterkassa weer wekelijks op zaterdag open (11.00 – 15.00u – ingang hoofdentree)

Online kaarten bestellen via www.deschalm.com blijft de gehele zomer uiteraard 24/7 mogelijk. Als u bij het online bestelproces kiest voor e-tickets, ontvangt u deze na betaling direct per mail. Heeft u gekozen voor kaarten opsturen per post, dan duurt het wat langer voordat u uw kaarten in huis heeft.

Een hele fijne zomer gewenst!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.